otohaber

Haber Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 8.7 MB
  • Sürüm 2.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik

otohaber indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayıncılık Şirketi tarafından geliştirilen otohaber mobil uygulamasını IOS işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazlarınıza ücret ödemeden indirerek otomobillerle alakalı tüm bilgilere anında mobil cihazınızdan erişebilirsiniz. 

Türkiye?nin ilk haftalık otomobil dergisi otohaber ekibince hazırlanan en güvenilir otomobil portalı olarak karşımıza çıktığını düşündüğüm www.otohaber.com.tr sitesinde yer alan, güncel haber ve yenilikleri anında IOS mobil cihazınızda bulabilirsiniz. İnternette zamanınızı harcamanıza gerek yoktur. Mobil cihazınıza indireceğiniz otohaber mobil uygulaması otomobil tutkunlarını tatmin edici içerikleri onlara sunacaktır.

Türkiye'nin ölçümle yapılan en güvenilir otomobil testlerini ve karşılaştırmalarını, otomobillerin gerçek kullanım maliyetlerini veren fiyat kalite endekslerini, otomobillerin ikinci el karnelerini, servis notlarını, alanında uzman yazarları ve otomobille ilgili merak ettiğiniz her şeyi iphone uygulamasıyla takip edebilir ve otomotiv dünyasının nabzını tutabilirsiniz. Otohaber mobil uygulaması sayesinde sizde otomobiller hakkında son gelişen teknolojiyi takip edebilir ve ona göre araba alabilirsiniz. Ya da otomobil hakkında bilgi toplayarak günlük hayatınızda kullanabilirsiniz. 

otohaber indir